Openingstijden

Openingstijden  Adres & Telefoon  Route  | Links

Openingstijden

Theetuin
De theetuin is in de lente, zomer en het begin van de herfst* open op:
- vrijdag*: 12:00 – 17:00 uur - LAATSTE DAG: 7 OKT.
- zaterdag*: alleen op afspraak voor groepen - ZAT. 8 OKT. NIET OPEN
- zondag*: 12:00 – 17:00 uur LAATSTE DAG: 9 OKT. 1e AFHAALDAG 30 OKT. SPOOKY SUNDAY
*THEETUINSEIZOEN 2022
We sluiten ons seizoen af op zondag 9 oktober. Wil je nog langskomen dan is die dag dus de laatste kans dit jaar :)  Tijdens onze winterstop gaan we weer afhaalmiddagen organiseren. De eerste zal met Halloween zijn, klik hier voor meer info!

Theetuinseizoen
Zodra het lenteweer iets stabieler is, openen we het seizoen en als het gedaan is met het mooie weer sluiten we voor de wintermaanden. Dit betekent vaak dat we ergens in april/mei beginnen en eindigen halverwege oktober. In de herfst en winter is de theetuin incidenteel geopend voor bijvoorbeeld wandelingen met een hapje en drankje na de tijd of voor afhaalmiddagen zoals met Kerst en Valentijnsdag. Houd hiervoor de nieuwspagina op deze website in de gaten of Facebook of Instagram!

Rustpunt
We zijn een officieel Rustpunt. Dit betekent dat u buiten de openingstijden van de theetuin ook bij ons terecht kunt. Als de theetuin open is, kunt u van onze menukaart bestellen. Buiten de openingstijden hebben we in onze pipowagen allerlei lekkers voor u klaar staan, bedien uzelf! Het Rustpunt is van ~maart tot ~oktober* elke dag open van zonsopkomst tot zonsondergang. Klik hier voor meer info.
* Van 24 okt. t/m 31 okt. 2022 is ons Rustpunt gesloten vanwege (voorbereidingen van) ons Halloweenevenement Spooky Sunday.

Bed & Breakfast
De B&B is 7 dagen in de week geopend. Neem voor reserveringen contact met ons op.

Volg ons op social media!

Comments are closed.